Absolut funktion. Verklig nytta.

Vi är Niroo. Webbutiken niroo.se smygöppnade i februari 2018 med en (1!) produkt till försäljning – det mycket genomtänkta och funktionssmarta armbandet Asio GU3 för Garmins GPS:er. En pejlhållare som ger dig full kontroll på pejlen samtidigt som du har båda händerna fria vid jakt. En Jägarens Handsfree.

Armbandet är utvecklat och framtaget av jägaren Niklas Permats, Björbo, Dalarna, som tillsammans med Staffan Nilsson, jägare, skribent, fotograf, webbdesigner nu startat niroo.se

Tanken är naturligtvis att webbutiken efterhand ska erbjuda både (2!) och (3!) och många fler produkter du som jägare och/eller utomhusaktiv människa kan ha, verklig, nytta och glädje av. Och likväl som pejlhållaren Asio GU3 genomsyras av smart funktion och högsta kvalité (alla delar är tillverkade i Dalarna) ska vi på niroo.se erbjuda produkter som just utmärks av – absolut – funktion, hållbarhet, och kvalité.

Som mångåriga jägare, hundägare och utomhusmänniskor vet vi vikten av utrustning som fungerar i alla lägen och till 100 procent. Vårt urval av produkter på niroo.se kommer alltid att präglas av dessa krav och specifikationer. Och du är alltid och absolut välkommen att besöka niroo.se och kontakta oss om du vill prata produkter.

Vi är Niroo.

Björbo i början av mars 2018

Niklas Permats, 073 – 025 55 53, och Staffan Nilsson, 070 – 880 17 61